Dom > O nama


H ANGZHOU ZHENGJIU MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD. je profesionalni proizvođač mašina za pivenje, fermentaciju i destilaciju, koji ima napredni menadžment tim, jak R & D tim i kvalifikovane radnike za projektovanje, proizvodnju i testiranje proizvoda. Takođe, naš pouzdan servisni tim je uvek spreman da našim kupcima obezbedi bolju uslugu i reši probleme za naše kupce.

 

Naša kompanija je sveobuhvatan i profesionalan proizvođač specijaliziran za projektovanje, razvoj,   proizvodnju, prodaju, ugradnju i servisiranje opreme za pripremu piva,   oprema za destileriju,   tanke za preradu hrane i napitaka i još mnogo toga!   Naši 4 osnovni proizvodi su sledeći:

1) Oprema za pivu koja uključuje veliki i srednji projekat piva, sistem saharizacije,   rezervoar za fermentaciju,   sjajni rezervoar,   opremu za filtraciju, opremu za širenje kvasca, sistem za čišćenje CIP-a i još mnogo drugih pomoćnih uređaja koji odgovaraju potrebama pivare.

       

2) Oprema za destilaciju koja uključuje našu posudu i refluksne mirise koji se mogu široko koristiti za destilaciju kuće i laboratorijske testove. Naš kompleksni sistem za destilaciju može se koristiti i za fabrike pivare i vinarije, kao i za bilo kakvu vrstu alkoholnog duha.


3) Mašine za hranu i piće, uključujući rezervoare za skladištenje sanitarnih čelika, rezervoara za mešanje, rezervoara za grejanje i hlađenje, rezervoara za mlijeko, rezervoara za fermentaciju, rezervoara za toplo čišćenje, mašine za emulgiranje, krema, oprema za sterilizaciju, oprema za fermentaciju, oprema za sterilizaciju, Sendvič kotlovi, čišćenje u mestu Mašine i serije filtera.


4) Oprema za tretman vode koja uključuje kompletan set sistema za prečišćavanje vode i stalnu opremu za dovod pritiska vode.   Takođe isporučujemo dijelove za prečišćavanje vode, kao što su precizni filteri, filtri za kartuše, membranske kuće, sistem za čišćenje vode, sisteme za povratnu osmozu i još mnogo toga.   Na Zhengjiu mašinama ponosimo se pružanjem najvišeg standarda usluge kroz preuzimanje odgovornosti za uticaj naših poslovnih kupaca,   dobavljači,   zaposleni,   zajednice, kao i životna sredina.


NAŠA NOVA FABRIKA Početak od februara 2017

IMG_8311.JPG IMG_8317.JPG

1 (23)IMG_7625.JPG

Map.png

Evo naše kancelarije u novoj fabrici:


Evo novog tvorničkog videozapisa sa našim zaposlenima na sastanku svakog jutra:

Mi ćemo razgovarati o proizvodnom programu svakodnevno, napraviti plan rada.

Factory Meeting .jpg

Evo stara fabrička video emisija sa našim zaposlenima stara fabrika (ranije jedna): 正久全体合照.JPG