Višenamjenska destilerija

Višenamjenska destilerija

Podaci o kompaniji Prednosti naše kompanije u odnosu na druge kompanije: Imamo modernizovanu standardnu fabriku i zapošljavamo više od 80 zaposlenih. ZHENGJIU je visokotehnološko preduzeće koje kombinira dizajn, razvoj, prodaju i postprodajnu uslugu u cjelini. Naša kompanija ima više od 5 tehničara ...

Detailed description


Informacije o tvrtki

Naš preokretu #39; s prednosti u odnosu na druge kompanije:

Imamo standardne modernizirana tvornica i zapošljavaju više od 80 zaposlenih. ZHENGJIU je high-tech poduzeća koji kombinira dizajn, razvoj, prodaju i nakon-prodaja usluga u cjelini.

Naša tvrtka ima više od 5 tehničara iz Randamp; D odjel, tako da možemo osigurati posebne odredbe za kupca i piva proizvodnja pretjerao #39; s dizajnom i razvoju. Osim toga, naša tvrtka je profesionalna tehnička ekipa s više od 10 zaposlenika i 20 zaposlenika u našoj kompaniji pasoše, Dakle, mogu posjetiti gosti i pomoći klijentima da instalirati i ispravljanje stroj u bilo kojem trenutku i riješiti probleme nakon-prodaja pravovremeno.

Osim toga, naša tvrtka ima profesionalni prodajni tim sa više od 10 zaposlenih i 8 od njih specijalizirati u stranih obrta (engleski i japanski). One vanjske trgovine trgovci mogu idu u inozemstvu sudjelovati na izložbi i uspješno komunicirati sa stranim kupcima. Specijalizirani smo za varenje opreme i destilacija opreme koja su dizajnirana i stavljena u upotrebu postupno.


ProductDescription

Model: DistillerStanje: novi
Prilagođeno: prilagođenoNapon: 220V/380V/415V
Sastav: Alkohol Distiller opreme
Materijal: Bakar SUS304/SUS316/crvena
Postotak alkohola: Može biti 96%
Uasge: Viski/rakija/Rum/Vodka, itd.


ThestillformsthefoundationofeveryZHENGJIU DistillingSystem.
Wehavecolumnsforwhiskey, rakije, ruma, ginandvodkaavailable.
Alcoholpercentageafterdistillingis90±6%.
Komponente: stillpot, gooseneckcap,, distillationcolumn, dephlegmator, kondenzator, parrotoutlet.


Chooseusandgetmorebenefits
1.Deliverinnovativeproductsinthemarketatafasterpace;
2.Enhancethereliabilityofproductand #39; squality;
3.Decreasethetotalcostoftheproducteffectively;
4.Improveresearchpersonneland #39; sabilityofcreativedesign;
5. Gainmoreleadingtechnologiesaboutproductdevelopmentandincreasethecompetitiveadvantageofproducts


Naša usluga

Pre-prodaju usluga:

1. bez izrade ponude, obrta i tehničkim uputama.

2. možemo pružiti svoju firmu #39; s kvalifikacija certifikata i crteži.

3. možemo navesti prilagođene proizvode prema customerand #39; s potrebama.

Nakon-prodaja usluga:

1. osiguravamo dugoročnu nakon-prodaja usluga.

2. zbog Prejakog za kotaciju naše opreme je FOB cijene koji isključeni troškovi od vrata do vrata. Dakle, ako je potrebno, mi može imenovati naš tehničar debug stroj sa cijenom ulaznica, viza, smještaja i rada klima na tvoj strana. Ili možete poslati vaš tehničar za naše tvrtke da naučite tehnike.

3. u međuvremenu, možete nazvati ili e-mail konzultirati relevantna pitanja pošto imamo posebnu liniju nakon-prodaja usluga. Ili možete komunicirati online i riješiti probleme.


Pakiranje andamp; Dostava

Rasutih tereta: standardne drvene slučaj koji možete izbjeći bilo koji sukob tijekom morem ili zrakom transporta u slučaju uzrokovanja štete na opremui #39; s površine.

Kontejnera tereta: oprema će biti vezan čvrsto i pobijedilaa #39; t lako ljuljačka na stranu ili gore ili dolje.


Zhengjiu Machinery je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Brazilu za višenamjensku destilaciju, dobrodošlicu da kupimo naš popust i jeftinu multifunkcionalnu destileriju ili veleprodajnu niskofunkcionalnu višenamjensku destileriju napravljenu u Hangzhou Kini iz naše fabrike.

Hot Tags: multifunkcionalna destilerija Kina, Hangzhou, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena, kupiti popust, napravljen u Kini
Srodni proizvodi
Feedback